Iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom

Potrebno je u maju da putujem u Izrael pa me zanima iz Budimpešte u Izrael jeftino da putujem avionom. Recite mi molim vas koja je cena povratne avionske karte u maju i na koju destinaciju ću putovati u Izraelu. Hvala puno. Saša Katanić, Kruševac

Posetilac: Saša Katanić, Kruševac
Datum: 14.03.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom

Poštovani gospodine Kataniću,

Iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom možete putovati ukoliko koristite usluge niskobudžetne avio kompanije Wizz Air. Let iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom će se obavljati do Tel Aviva. Najpovoljniji datumi za putovanje iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom u maju su sa odlaskom 04. maja i povratkom 11. maja. Cena povratne avionske karte iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom do Tel Aviva sa svim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom iznosi 16272 dinara. Da biste avionsku kartu iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom do Tel Aviva kupili po ovoj ceni potrebnu je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Budimpešta Tel Aviv

- Odlazak iz Budimpešte do Tel Aviva:

MAY04Budapest – Tel-Aviv06:00 – 10:20 (W6 2325)


- Povratak iz Tel Aviva do Budimpešte:

MAY11Tel-Aviv – Budapest20:10 – 22:35 (W6 2328)

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Izrael

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji iz Budimpešte za Izrael jeftino avionom bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata

INFOBOX[1]